top of page

Företaget

Offentlig Måltid skapar ett värde.

 

Oavsett vad din verksamhet behöver få hjälp med, en enskild process eller en organisationsförändring så kommer flödeseffektiviteten att öka.

 

Det gäller bara att vi vågar släppa något på vår nuvarande syn på verksamheten, så kommer också slöseriet som finns i alla verksamheter att minska. Då blir också din måltidsverksamhet mer effektiv. Du får en ekonomisk, social och miljömässig vinst.

 

Även om din verksamhet flyter på och kanske effektiviserades för några år sedan, så vinner du på att tänka affärsmässigt och identifiera olika processer och flöden på nytt.

 

Nya rutiner ska sättas, policys uppgraderads eller så behöver du samla dina medarbetare för att återfå drivkraften i teamet för att leverera tillsammans. Att arbeta med mat och människor är ett livslångt lärande, och det är i processen det händer.

Offentlig Måltid bygger på tradition och nytänkande, med en samlad erfarenhet av bransch, ledarskap och vetenskap, vilket ger goda förutsättningar för att utveckla din måltidsverksamhet.

 

Genom en nyfikenhet för din verksamhet och stort engagemang kan vi tillsammans leverera unika lösningar för just dig och dina behov.

 

Process- och organisationsinnovationer i stort och smått, där flödeseffektiviteten är det centrala, så skapar vi ett värde för både din verksamhet och dina kunder.

 

Offentlig Måltid arbetar värdeskapande och det är i processen det händer!

bottom of page